Det rustas för krig

När jag ändå är inne på KUL vs BRÅK spåret kan jag lika gärna fortsätta längs den banan. Inga stora offar har väggats hitills men däremot har det bombats friskt, mest från KULs sida:
http://travian.ws/analyser.pl?s=se5&aid=560, de som fått ta de hårdaste smällarna hitills är BRÅKs spelare Cashmir, Mordor, Strikan, DrMorte och Hejze som alla blivit bombade rejält. Totalt så har BRÅK backat 232 pop de senaste dygnet. Den enda KUL spelare som blivit bombad är zleng som fått en by minskad med 150 pop, Pampen & co har även blivit bombad hårt på sistone men det är knappast BRÅKs verk.

Samtidigt som BRÅK verkar ha lite problem börjar KUL se sig om för nya medlemmar. Följande brev skickades ut till några utvalda:

Endast utvalda spelare i SE kommer att få detta erbjudande och det kommer endast finnas tillgängligt en kortare tid.

Alliansen KUL är den ledande kraften i vädersträcket SE, även den allians som förra rundan tog hem slutspelet och äran att vara störst bäst och vackrast på s5.se.

Nu har halva servern avverkats och KUL kommer precis som förra rundan att leta efter spelare kompetenta nog att tillföra något till vår hårda skara stråtrövare som dominerat servern fram till nu.
Detta IGM handlar om DIG och DINA framtidsvisioner och vad DU vill nå för mål med ditt ihärdiga spelande på s5, Det har inget med vilken allians du spelar i nu att göra.

I din nuvarande allians kommer ej målet att vinna denna server att vara möjligt att uppnå av uppenbara orsaker, därför erbjuds du/ni på detta konto en fristad under KUL's färger, i hopp om att ni, som så många andra ska få känna hur härligt det kan vara att spela med människor som verkligen brinner för detta och som även besitter många fullföljda servrars kompetens.

Vi vet vad vi kan, ledningen för denna allians (och 75% av spelarna) var gänget som spöade tre vädersträck ensamma och plockade hem end game med ett leende för ett år sen... nu ska vi göra det igen!
Du som får detta kommer att gå genomgå några enkla steg innan en given plats i KUL's brigad delas ut, allt för att minimera våra risker med nyrekrytering.

Nu är det upp till dig att ta beslutet om din egen framtid..

nu är det hög tid att visa vart ni vill stå!

för er som mot all förmodan inte vet vad vi pratar om kommer en kort informationsvideo om hur ett EG ska gå till:
http://www.youtube.com/watch?v=xcT-_jWQa2I

Svara på detta meddelande med dina eventuella frågor och funderingar, om erbjudandet verkar intressant dvs.

Det är lätt att vara rolig, men svårt att va KUL!
Hur KUL är du?

Mvh
ledarna


Nu kallar Champions League, mer bloggande imorgon.

/Se5bloggen

Kommentarer
Postat av: Ipren...

Rekrytering eller smart sätt att försöka luska på en viss allians?, kanske ett försök till psykologisk krigsföring. Skulle va KUL och veta om det gått ut till fler spelare i andra allianser än BRÅK.



Eftersom de vann förra servern med hjälp av spioner som berättade vart trupper stod eller inte stod så kan detta vara ett nytt försök... lätt att ha KUL och vara kaxig när man kör med dåliga kort.



2009-10-20 @ 22:42:49
Postat av: Kakan

Det enda syftet med det brevet var att ge spelarna i BRÅK en chans att hoppa av medans dom kunde..

Vi behöver absolut inte fler spelare i KUL.

Men ja tycker det e taskigt att det ska sitta spelare å styra massa andra spelare till nånting dom inte e kapabla till .. Därför ville vi ge dom en chans att välja själva..

Meningen var att det skulle gå ut till alla spelare i BRÅK men jag hann inte skicka det till alla sen kom det massa annat i vägen..

Men alla spelare har fortfarande chansen å komma till en vinge till KUL om dom inser att deras ledare tagit sig vatten över huvudet..



Vi i KUL e inte några som bedriver nån häxjakt på spelare bara för att dom vart med i en viss allians..

Det e Ledningen i BRÅK som sabbar för sina spelare genom att beodra dom hit å dit..



Vi vann knappast förra servern tack vare våra spioner.. vi hade inte mer spioner hos nån annan allians än vad dom hade hos oss.. sen att våra kanske va lite smartare än deras :P



Vi vann servern för att vi helt enkelt hade mest trupper.. både off å deff..

Sen kan ju dom som torskade förra rundan sitta å gnälla om en slägga som gick mot dom .. det va knappast den som avgjorde nånting..

2009-10-21 @ 20:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0