Gästbloggning från en "anonym allvetare"

En sak man kan ta upp är hur maffia har kommit ur sädespåsen och faktist blivit människor. Det hela handlar om S1, när S1 tog slut så fick maffiosorna en hel drös med nya och kunniga spelare på massa olika konton. Därför är dom nu något att räkna med, vilket dom inte var innan. Deras konstiga iap med BRÅK är nånting som jag tror ingen förstår (inte ens dom själva?).

NN har lagt KUL på kylning för ett tag, om det är för att bygga upp sig och sedan dundra på eller om det är för att låta KUL kriga sitt krig och ta hand om dom andra sydstaterna vet jag dock ej.

KUL:s krig mot BRÅK, vad ska man säga där. KUL visste hur det skulle gå, lätt som en plätt. BRÅK trodde nog att dom skulle få en massa hjälp från alla håll och kanter men den uteblev (har inte kommit än iaf) så kollar man http://travian.ws/analyser.pl?s=se5 ser man ju själv hur det går för BRÅKstakarna.

Lite om nuläget iaf

Kommentarer
Postat av: En bättre allvetare :P

Vad är det som folk inte förstår sig på med Maffians iap med Bråk?

Maffia är inga spring gossar åt Kul! Det finns en iap mellan Kul och Maffia,utöver det finns ingen direkt form av samarbete.

Kul vill inte kriga mot Maffia och Maffia vill inte kriga mot kul för båda vet att oavsett vem som skulle vinna mellan dem båda så vet båda att den enda riktiga vinnaren skulle bli NN, då båda parter består av duktiga medlemmar och det skulle bli ett väldigt kostsamt krig.

Så varför i helskotta skulle Maffia bryta sin iap med Bråk för att Kul förklarar krig mot dem?

Då är väl frågan istället varför NN inte är i allians med Bråk då Tetrapak:et är det?

2009-10-23 @ 17:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0