Rättning av Elik (Mossherren)

Skrev lite om tanken bakom Maffia och hur det gick till i föregående inlägg, tydligen stämde inte all fakta enligt Mossherren, så här gick det enligt honom till:

Historian om Elik och Maffia stämmer inte som du skrev Den infon har du nog fått från någon som inte har det minsta koll.

Japp Elik fick kicken av NN|I(fast då var dem NIAE eller nått sånt) för att man var för agressiv, dvs bombade Divide, och bad sedan om def då dem var flera som gick på men man valde att kicka istället för att ställa upp. Dock fick man stöd av HSB då med def och sedan också en inbjudan.

HSB och Kul påbörjade något som kunde blivit ett samarbete men tyvärr bestod HSB inte av den mängd aktiva spelare som kul önskade utan av en del som släppte rikligt av resurser.
Man började rensa ur men det gick inte tillräckligt fort utan medlemmarna i kul satte sig emot iap:n.

Framtiden för HSB såg inte ljus ut och det var en hel del som inte hade för avsikt att förbli en farm och by parkerings allians. Så ledningen valde att satsa och börja om från noll.
Man krävde att alla som vill haka på det nya HSB som då blev Maffia skulle ha Skype samt att även Elik spelarna ställde upp på att ta ledningsroller för att stötta den nya alliansen då önskan fanns från flera håll.
Tidigare hade enbart en av dessa varit i ledningen som rådgivande.

Diskussioner påbörjades då igen med kul och en form av samarbete vilket båda ledningarna såg som positivt, dock agerande inte alla medlemmarna efter denna önskan utan hotade med krig om man inte gav bort byar utan motstånd etc.
Detta ledde in Maffia på att se sig om efter alternativ, man hörde sig för med NN om en iap om man valde att kriga med Kul liksom man hörde sig för med dåvarande Nerds och JD-A- om den möjligheten fanns.
Alla inklusive NN ställde upp.
Dock valde Maffia att inte gå vidare med detta då kul återigen tog upp det hela för diskussion igen och man enades om en iap efter att medlemmarna i Maffia samt ledningen valde att ha en ren demokratisk diskussion om detta samt omröstning.
Och där är vi nu.
Och det lär knappast vara något unikt att en allians ser sig om efter alternativ när situationen känns trängd.

/Elik



Det kan hända att min källa har sina luckor, och detta verkar vara den fulla och sanna historien om Maffia. Rätt ska vara rätt. Tycker dock fortfarande att IAPen med BRÅK är underlig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0